Znamy termin III edycji PAD!

Znamy termin III edycji PAD!

 

Z przyjemnością pragniemy poinformować, że kolejna edycja konferencji PAD odbędzie się   23-24 marca 2019 roku!

Konferencja, tak jak poprzednia edycja, zostanie podzielona na dzień wykładowy                       i warsztatowy.
Podczas dnia wykładowego zaplanowaliśmy sesję posterową oraz dodatkową sesję prac własnych, na której wspaniałe nagrody do wygrania.

We wrześniu przedstawimy Państwu szerszy zakres tematyczny wydarzenia.

Życzymy wspaniałego syntezowania witaminy D!

Właśnie rusza rejestracja!

Właśnie rusza rejestracja!

22 lutego 2018 roku o godzinie 11:00 rusza rejestracja na drugą edycję konferencji PAD „Psychika a Dietetyka”.
Konferencja odbędzie się 19-20 maja 2018 roku w Centrum Dydaktycznym Uniwersytetu Medycznego. W tym roku przedsięwzięcie zostało podzielona na sesję wykładową – zaplanowaną na 19 maja oraz na sesją warsztatową – 20 maja.
Ilość miejsc jest ograniczona. W szczególności dotyczy to sesji warsztatowej, gdzie w przypadku wyboru danego warsztatu należy dokonać opłaty do 72h od daty złożenia zamówienia (rezerwacji). Po tym czasie nieopłacone miejsce wraca do puli dostępnych miejsc. Potwierdzenie zamówienia zostanie przesłane po zaksięgowaniu wpłaty.

Jeżeli zdarzy się tak, ze opłacili Państwo dany warsztat, ale mijają już trzy dni a nie otrzymali Państwo potwierdzenia wpłaty – prosimy o przesłanie wiadomości na adres: kontakt@eletive.pl wraz z Potwierdzeniem wpłaty.

Bardzo dziękujemy!

Zastrzega się możliwość nieuruchomienia warsztatów, na które nie zgłosi się przynajmniej 60% uczestników. W takim przypadku wszelkie kwoty są zwracane Uczestnikom.

Sprawozdanie z poprzedniej edycji

Sprawozdanie z poprzedniej edycji

6 maja 2017 roku w Centrum Dydaktycznym Uniwersytetu Medycznego w Łodzi odbyła się I Ogólnopolska konferencja PAD – Psychika a Dietetyka, czyli jak wypełnić lukę między tym, co wiemy, a tym, co jemy. Wydarzenie zorganizowało Studenckie Koło Naukowe Dietetyki przy Zakładzie Żywienia Klinicznego i Diagnostyki Gastroenterologicznej Uniwersytetu Medycznego w Łodzi przy współpracy z Fundacją dla Uniwersytetu Medycznego w Łodzi.
Konferencja skierowana była do studentów kierunków medycznych, dietetyków, lekarzy, psychologów, psychodietetyków, psychoterapeutów, trenerów personalnych oraz wszystkich zainteresowanych tematyką. Jej głównym celem i myślą przewodnią było pokazanie wzajemnych relacji między odżywianiem a stanem psychicznym człowieka.
Podczas trzech paneli wykładowych swoje prelekcje wygłosili m.in. prof. Tomasz Sobów, prof. Ewa Brzezińska-Błaszczyk, prof. Bolesław Karwowski oraz prof. Jolanta Zawilska, czy dr n. ekon. Mateusz Grzesiak.
Konferencja, organizowana po raz pierwszy, spotkała się z dużym zainteresowaniem – uczestniczyło w niej prawie 500 osób z całej Polski.